loading...
آموزه های دینی
صابر بازدید : 21 چهارشنبه 09 بهمن 1392 نظرات (0)
مجموعه سوالات امتحاني کتاب پيام هاي آسمان پايه اول متوسطه (هفتم)
 درس اول  درس دوم  درس سوم  درس چهارم  درس پنجم
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"

 درس ششم  درس هفتم  درس هشتم  درس نهم  درس دهم
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"

 درس يازدهم  درس دوازدهم  درس سيزدهم  درس چهاردهم  درس پانزدهم
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"

 درس شانزدهم        
\"\"


 

 

   

\"\"

 

دانلود پاور پوینت

عباس شیری
   

نوع فاییل:pdf

سطح:تیزهوشان-معمولی

حجم:55kb

تعداد:1صفحه-12سوال

\"\"

8
 

برای دانلود پاورپوینت درس اول ( بینای مهربان ) پیام های آسمان پایه هفتم بر روی دانلود کلیک کنید

\"\"

دانلود پاورپوینت درس اول


   

درس دوم

استعانت از خدا

 

\"\"

دانلود پاورپوینت




   

در فایل زیر مجموعه ای از اشکالات تایپی موجود در کتاب پیام ها ی آسمانی هفتم نوشته شده است برای دانلود فایل روی لینک زیر کلیک کنید


\"\"


   
دوستان عزیزسلام این کتاب چندساعت لینکش تواینترنت رفته شماهم سریع دانلودش کنید.
\"\"
برای مشاهده ودانلودکتاب روی لینک های زیرکلیک کنید.
  مقدمه:  
\"\"
متن کتاب:
\"\"




   
   
خیلی خب تصویب شد

یکی از بازدید کنندگان نظر داد نوییسنده ها جواب ندن عوضش خود بازدید کننده ها جواب بدن نظر خوبیه ولی قسمت اولشو حذف میکنیم.

یعنی هم نویسنده ها هم بازدیدکنند ها

خیلی خب از همین پست شروع میکنیم.


*****سوالات خودتونو درباره پیام های آسمان بپرسید*****

منبع:www.avval-motevasete.blogfa.com

صابر بازدید : 20 چهارشنبه 09 بهمن 1392 نظرات (0)

 

 از زمان ظهور اسلام، پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و اهل بیت علیهم السلام و صحابه و یاران ایشان، عهده دار تبیین فرهنگ مهدویت بوده اند و این رسالت در هر عصری، میان آنها ادامه پیدا کرده تا دوران غیبت کبرای امام زمان علیه السلام که در این برهه مهم و حساس، علما و مبلغان دینی مسئولیت تبیین و تثبیت آن را به عهده گرفته و مردم را به فرا رسیدن روزگار ظهور امیدوار می کنند .......

صابر بازدید : 7 چهارشنبه 09 بهمن 1392 نظرات (0)

در شماره‌ی 541 روزنامه‌ی توسعه، مطلبی تحت عنوان «تحریم موسیقی، نه از سوی اسلام، بلكه از سوی اعراب متحجر بوده» درج گردیده است كه این مطلب از جهات مختلف قابل نقد است. ما برای بررسی این موضوع ابتدا به تعریف موسیقی پرداخته و بعد به انواع آن اشاره كرده و نظر اسلام ـ كه برگرفته از قرآن و سنّت رسول الله ـ صلّی الله علیه و آله ـ و ائمه‌ی اطهار ـ علیهم‌السّلام ـ می‌باشد را بیان و به نتیجه‌گیری می‌پردازیم. .........

صابر بازدید : 7 چهارشنبه 09 بهمن 1392 نظرات (0)

نام »حسين« انتخاب شده از طرف خداست و مشهورترين لقب حضرت سيدالشهداء و كنيه‏ ى او اباعبداللَّه است كه اين كنيه را پيامبر اكرم(ص) براى حضرتش انتخاب كرد در آن لحظاتى كه امام حسين(ع) در سن شيرخوارگى در آغوش پيامبر(ص) جاى دادند رسول خدا در حالى كه به چهره‏ ى نوه‏ ى عزيزش خيره خيره نگاه مى‏ كرد و اشك ديدگانش را فراگرفته بود فرمود: عزيزُ علىَّ يا اباعبداللَّه«مصيبت‏هاى تو بر من سخت است اى ابا عبداللَّه.
امام حسين شرافت جدّ و پدر و مادر و خواهر و عمّ و فرزند دارد.
جدّ پدرى او ابوطالب و جدّه پدرى فاطمه ‏ى بنت اسد، جده‏ ى مادرى خديجه كبرى امّ‏ المومنين و جدّ مادرى‏شان پيامبر اكرم(ص). والده‏ى ماجدشان حضرت زهرا(س) و برادرى همچون امام مجتبى سيّد الاسباط و خواهرى مانند زينب و امّ‏ كلثوم و فرزندى چون امام سجاد زين ‏العابدين(ع) دارد. عموى گراميش جعفربن ‏ابيطالب و از امتيازاتى كه براى امام حسين در لابه‏ لاى روايات وادعيه به چشم مى‏خورد اين كه 9 امام از نسل او و شفا در تربت او و استجابت دعا در تحت قبّه او قرار داده شده...»المعوّض من قتله انّ‏الائمة من نسله والشفافى تربته».
اَلاَّم فاطِمَةُ والاَبُ الكَرّار لااَبَ فِى الانام كَذا وَلااُمَّ كَذى
از سينه هيچ زنى شير نخورد، گاهى از زبان جدش پيامبر (ص) و گاهى از انگشتان ابهامش تغذيه مى‏ كرد.
قال الصادق(ع):
لَم يَرْضَعِ الْحُسَيْنُ مِن فاطِمَه وَلا مِنْ اُنثى يُوتى بِهِ النَّبىَّ اِبْهامَه فى فَمِهِ فَيَمُصُّ مِنهاما يَكفيهِ اليَوْمَيْنِ وَالثلث فَنَبَتَ لَحْمِ الْحُسين مِنْ لَحمِ رَسولِ اَللَّه و دَمُهُ مِن دَمِهِ‏و لَمْ يُولَدْ لِستِّةِ اَشهُرٍ الاّ عيسىَ بنِ مَرْيَمِ وَالْحُسَينِ بنِ عَلّى.
گوشت و خون امام حسين(ع) از گوشت و خون پيامبر(ص) روئيده شد و كسى جز حضرت عيسى و امام حسين(ع) در شش ماهگى به دنيا نيامد.
امام حسين(ع) در روز رحلت پيامبر(ص) شش سال و شش ماه وبيست و پنج روز داشت، و در حالى كه مادرش را از دست داد كه شش سال و دو ماهه بود و درآن روزهايى كه پدرش على(ع) به شهادت رسيد و سى وشش سال و 48روز از عمر نازنين او مى‏ گذشت و بالاخره در ايام شهادت برادرش امام مجتبى(ع) 45سال و شش ماه و 27روز داشت .

صابر بازدید : 7 چهارشنبه 09 بهمن 1392 نظرات (0)
خداوند در قرآن کریم (سوره مجادله، آیات 14 تا 22) انسانها را به دو گروه حزب الله و حزب الشیطان تقسیم فرموده است که این تقسیم بی نظیر بوده و در کتب دیگر آسمانی مثل تورات و انجیل سابقه ندارد (البته ممکن است بوده ولی مورد تحریف واقع شده است).

حزب الله در معنای صحیح آن عبارتست از: ترکیبی قرآنی به معنای یاران و انصار خداوند که دارای هدف واحد و ایمان واحد باشند و واژه جند مرادف با حزب است.

حزب شیطان نیز ترکیبی قرآنی است به معنای یاران و انصار شیطان که دارای هدف واحدی می باشند و در مواردی از قرآن کفار و منافقین حزب شیطان شمرده شده اند.

اوصاف و ویژگیهای حزب الله در قرآن و سنت:

  1. محبوب و دوستدار خدا بودن
  2. تثبیت ایمان و تقوای الهی در قلوب آنها
  3. تأیید به وسیله روحی از جانب خدا و رسیدن به مقام رضا
  4. تولی و تبری و پذیرش ولایت
  5. اهل عبادت و تعظیم در برابر پروردگار
  6. انفاقات مالی
  7. تواضع و فروتنی
  8. شجاع و مجاهد در راه خدا و شهامت در مقابل دیگران
  9. و... 

کسانی که به عنوان مصادیق حزب الله معرفی شده اند: حضرت علی (علیه السلام) و شیعیانش، امام حسین (علیه السلام) و زائرانش، ائمه معصومین(علیهم السلام) و حزب آنها، انبیا، صدیقان، شهدا و صالحین، اصحاب کهف، اویس قرنی، 313 نفر یاران طالوت و همچنین عبیدالله بن عبدالله بن ابی.

اوصاف و ویژگیهای حزب شیطان در قرآن و سنت:

  1. پیروی از شیطان
  2. غفلت از خداوند
  3. مخالفت و دشمنی با خدا و پیامبر او
  4. دروغگویی
  5. تبهکاری
  6. طغیانگری
  7. مسخره کردن خدا و پیامبر خدا
  8. و...

مصادیق حزب شیطان کافران و منافقان، اصحاب جمل، آل ابی سفیان، مردم عصر جاهلیت، شرابخوار و نفس اماره و عمرو عاص و طرفداران او معرفی شده اند.

انسان زمانی جزء حزب شیطان می شود که بصیرت و آگاهی کامل نداشته باشد و هوا و هوسهای خود را حجابی بر دیدگانش قرار دهد و به شیاطین اجازه رهبری و ولایت دهد تا حقیقت را بر او مشتبه سازند. 

عاقبت و فرجام این دو گروه:

خداوند فرجام این دو گروه را مشخص ساخته سرانجام خوب و نیکو رستگاری و پیروزی را از آن حزب الله دانسته و فرجام بد و سوء و زیان و خسران را در انتظار شیطان صفتان قرار داده است. عوامل فلاح جامعه محققانی هستند که جامعه را با اندیشه های عمیق دینی آشنا کنند و وعاظی که پند و اندرز دهند و دلهای آماده و پذیرای حقایق. 

نکته قابل توجه این است که باید توجه کنیم که در زندگی مان با چه کسانی داد و ستد نموده و رابطه برقرار می کنیم مبادا با انسانهایی رابطه دوستی داشته باشیم که جزو حزب شیطان هستند که دشمن خداوند و پیامبران الهی هستند.

امروزه رژیم جعلی اسرائیل و نظام صهیونیسم بین الملل که حتی در دولت های برخی از کشورهای اسلامی مانند عربستان، قطر، بحرین، امارات و... نیز نفوذ و حضور دارد از مصادیق بارز حزب شیطان است و افراد و گروههایی که در خط اسرائیل باشند به وضوح و مطمئناً عضوی از حزب شیطان هستند، با این بیان سلفی هایی که در دامن رژیم نامشروع آل سعود و فرقه شیطانی وهابیت پرورش می یابند حزب شیطان به حساب می آیند و دشمن بارز خداوند و پیامبر او هستند که بر تمامی پیروان راستین رسول الله صلی الله علیه و آله، چه شیعه و چه سنی واجب است که دین اسلام و قرآن عزیز و مسجدالحرام را از دست این انسانهای پلید و کثیف و جنود شیطان نجات دهند

صابر بازدید : 5 چهارشنبه 09 بهمن 1392 نظرات (0)

راه شناخت مرجع تقلید

بهترین راه شناخت مرجع تقلید این است که دو نفر روحانی تحصیل کرده در حوزه های علمیه که کارشناس در امور دین باشند و مردم به سخنان آنان اطمینان باشندمجتهدی را به عنوان مرجع تقلید به ما معرفی کنند.

زمان عمل به احکام

دستور های عملی اسلام برنامه زندگی هر مسلمان است که پسران از آغاز شانزده سلگی و دختران از آغاز ده سالگی باید آنها را رعایت کنند .

باید توجه داشت که سن بلوغ بر اساس سال شمسی وشناسنامه ای نیست بلکه بر اساس سال قمری میباشد.

مقدمات نماز

وضو

قبل از نماز وضو میگیریم و با چهره ای شاداب آماده ی نماز میشویم .

وضو باعث پاکی بدنو صفای روح و روشنی دل میشود.

کیفیت انجام وضو به ترتیب زیر میباشد:

۱.نیت

ابتدا نیت میکنیم یعنی به قصد اطاعت از فرمان خدا وضو میگیریم.البته قبل از وضو گرفتن مستحب است دست های خود را تا مچ بشوییم.

۲.شستن صورت

پس از نیت صورت را از بالا به پایین از جایی که موی سر روییده است تا چانه میشوییم.

 ۳.شستن دست راست

دست راست را از آرنج تا نوک انگشتان،از بالا به پایین میشوییم.

۴.شستن دست چپ

بعد از شستن دست راست،دست چپ را مانند دت راست میشوییم.

۵.مسح سر

پس از شستن صورت ودستها،با رطوبتی که بر دست مانده است روی سر را مسح میکنیم.یعنی دست راست را روی سر گذاشته کمی به جلو میکشیم.

۶.مسح پا

پس از مسح سر،پای راست را از نوک انگشت تا آخر روی پا مسح میکنیم .بعد از پای راست ،پای چپ را مسح میکنیم و با ای عمل وضو تمام میشود.

 

ادامه در ادامه ی مطلب

صابر بازدید : 7 چهارشنبه 09 بهمن 1392 نظرات (0)
ارزشیابی فصل دوم (جدید)
سنجش آبانماه هندسه(جدید)
آزمون میان ترم آذرماه با پاسخ (جدید)
پاسخ آزمون شماره 4 دیماه(جدید) آزمون ترم اول با پاسخ(جدید) سنجش یک مهرماه (جدید)
پاسخ آزمون شماره 1 دیماه(جدید) پاسخ آزمون شماره 2 دیماه(جدید) پاسخ آزمون شماره 3 دیماه(جدید)
نمونه آزمون شماره 9 از فصل اول تا پایان فصل ششم-دی92(جدید) نمونه آزمون شماره 10 از فصل اول تا پایان فصل ششم-دی92 (جدید) آدینه 20 آذرماه 92(جدید)
نمونه آزمون شماره 6 از فصل اول تا پایان فصل ششم-دی92 (جدید) نمونه آزمون شماره 7 از فصل اول تا پایان فصل ششم-دی92 (جدید) نمونه آزمون شماره 8 از فصل اول تا پایان فصل ششم-دی92 (جدید)
نمونه آزمون شماره 3 از فصل اول تا پایان فصل ششم-دی92 (جدید) نمونه آزمون شماره 4 از فصل اول تا پایان فصل ششم-دی92 (جدید) نمونه آزمون شماره 5 از فصل اول تا پایان فصل ششم-دی92 (جدید)
مبحث عبارت جبری نمونه آزمون شماره 1 از فصل اول تا پایان فصل ششم-دی92 (جدید) نمونه آزمون شماره 2 از فصل اول تا پایان فصل ششم-دی92 (جدید)
فصل سوم هندسه و استدلال نمونه سوالات فصل یک و دو نمونه سوالات تا فصل دوم
آزمون هندسه تنکابن با پاسخ تشریحی فصل اول راهبردهای حل مسئله فصل دوم اعداد صحیح
سری سوم فصل چهارم-جبر و معادله سری اول فصل پنجم- سطح و حجم سری چهارم فصل سوم هندسه و استدلال
سوالات فصل هندسه و استدلال سری دوم فصل سوم (هندسه و استدلال) سری دوم فصل چهارم-جبر و معادله
نوبت اول -فصل1 تا 5 فصل سوم (هندسه و استدلال)-1 فصل سوم (هندسه و استدلال)-2
سوالات مبحث راهبرد حل مساله هندسه و استدلال آزمون مستمر آبانماه با پاسخ
تمرینات تکمیلی بخش جمع اعداد صحیح 2 عددهای صحیح جبر و معادله
فصل اول و دوم تمرینات تکمیلی بخش معرفی اعداد صحیح تمرینات تکمیلی بخش جمع اعداد صحیح1
فصل اول تمرینات تکمیلی بخش معرفی اعداد صحیح آزمون هفتگی(13-07-92)
سوالات تکمیلی بخش جمع اعداد صحیح فصل اول نمونه سوالات فصل اول
پرسش مستمر از فصل اول
فصل 1 فصل 1
مسائل تکمیلی الگوسازی مسائل تکمیلی حل با زیر مسئله مسائل تکمیلی راهبرد الگویابی
مسائل تکمیلی راهبرد حذف حالت های نامطلوب مسائل تکمیلی راهبرد حل مسئله با رسم شکل  





عـــربی
سنجش یک مهرماه عربی
(جدید)
آزمون ماهانه درس یک تا سه (جدید)  
آزمون عربی (جدید) آزمون تستی (جدید) آزمون عربی 2 (جدید)
سوالات تستی-درس 1 تا 8 نمونه سوال فصل دوم -آذر92 نمونه سوال (جدید)
سوالات عربی ارزشیابی نوبت دوم نوبت اول و دوم
ده درس از درس 1 تا 20 نمونه سوال




پیـــام های آسمانی
سوالات امتحانی درس 16 نمونه سوال درس 3-4 سوالات درس پنجم(جدید)
سوالات امتحانی درس 13 سوالات امتحانی درس 14 سوالات امتحانی درس 15
سوالات امتحانی درس 10 سوالات امتحانی درس 11 سوالات امتحانی درس 12
سوال امتحانی درس 7
سوالات امتحانی درس 8 سوالات امتحانی درس 9
سوالات امتحانی درس چهارم   سوال امتحانی درس 6
سوالات امتحانی درس 1 سوالات امتحانی درس 2 سوالات امتحانی درس سوم
درس دوم درس سوم درس پنجم





قرآن
آزمون قرآن (جدید)    
نمونه سوال میان نوبت اول نمونه سوال 2 درس سوالات مهر ماه 92
آزمون قرآن امتحان قرآن تا صفحه37  





ادبیات فارسی
تکلیف منزل درس سه(نخبگان) (جدید)    
نمونه سوال درس ۱و۲ (جدید) آزمون فارسی (جدید) تکلیف منزل درس ۴ ( نخبگان) (جدید)
آزمون فارسی دستور - املا- انشا تاحکایت دعای مادر آزمون املا - مبحث 5 و 6 آزمون انشا- مبحث یک تا چهار
ادبیات فارسی انشا و نگارش-مهر92 آزمون املای کتبی





زبــــان انگلیسی
نمونه سوال Sample listening test فلش کارت های زبان انگلیسی سنجش مهرماه زبان (جدید)
آزمون زبان انگلیسی نمونه سوال- Reading and writing نمونه سوال Sample reading and writing test
زبان انگلیسی 92 آزمون زبان انگلیسی جملات مهم درکلاس درس انگلیسی
نمونه سوال listening از درس 1 تا 4 نمونه سوال Speaking از درس 1 تا 4 نمونه سوال Reading and Writing از درس 1 تا 4
نمونه سوال    





عـــلوم تجربی
فصل چهارم-مواد پیرامون ما قسمت دوم (جدید) فصل 3-اتم ها الفبای مواد (جدید)  
سنجش علوم (فیزیک) مهرماه (جدید)
سنجش یک مهرماه علوم(زیست)(جدید)
فصل 4 -مواد پیرامون ما-قسمت اول (جدید)
فصل سفر غذا و دستگاه گوارش(جدید)
فصل تبادل با محیط دستگاه تنفس و دستگاه دفع ادرار(جدید) سوالات علوم (جدید)
فصل کار و انرژی و تبدیل انرژی(جدید)
فصل گرما و مصرف بهینه انرژی (جدید)
فصل منابع انرژی(جدید)
فصل سفره سلامت (جدید)
فصل سلول(جدید)
فصل گردش خون و قلب (جدید)
آزمون علوم بحث فیزیک و زیست آزمون علوم آزمون علوم 2
فصل 1و2و3 سوالات علوم بخش شیمی نمونه سوالات درس های یک و دو و سه
فصل سوم آزمون گروهی بخش اول نمونه سوال علوم تیز هوشان
بخش سوم -فصل 13 بخش سوم -فصل 14 بخش سوم -فصل 15
بخش اول -فصل 7 بخش سوم -فصل 11 بخش سوم -فصل 12
بخش اول -فصل 4 بخش اول -فصل 5 بخش اول -فصل 6
بخش اول -فصل 1 بخش اول -فصل 2 بخش اول -فصل 3
آزمون هفتگی فصل 1  



مطالعات اجتماعی
تاریخ و جغرافیا و مدنی سوالات بخش اجتماعی همراه با جواب سوالات بخش تاریخ همراه با جواب
سوالات بخش جغرافی همراه با جواب درس های 1و2 درس 1 و 2و 3 و 4
نمونه سوالات ارزشیابی    




کار و فناوری
سوالات فناوری آزمون مبانی رایانه و اینترنت سوالات درس کار و فناوری سال هفتم
صابر بازدید : 8 چهارشنبه 09 بهمن 1392 نظرات (0)

اصول دین ومذهب در اسلام بر پنج قسم است((:۱.توحید ۲.عدل۳.نبوت ۴.امامت ۵.معاد.))

توحید :یعنی خدای متعال یکی است وشریک و همتایی ندارد

عدل:یعنی خداوند بزرگ مرتبه ستمگر نمی باشد .

نبوت:یعنی خداوند ژیامبرانی را برای ارشاد مردم فرستاد که اولین آنها آدم و آخرین آنها حضرت محمد است.

امامت:یعنی پس از پیامبران اسلام دوازده نفر به امامت رسیدند که اولین آنها حضرت علی (ع) وآخرین آنها امام زمان (عج)است.

معاد :یعنی همه ی انسانها در روز رستاخیز زنده شده نیکوکاران به هبشت میروند و بد کاران به جزای اعمال خود میرسند.

تقلید

شناختن وفهمیدن برنامه دین اسلام همانند دیگر رشته های علمی نیازمند تلاش و کوشش زیاد است و به آسانی به دست نمیآید.

به همین خاطر دانشمندانی هستند که سالیان دراز با زحمت وتحمل سختیها در حوضه های علمیه درس خوانده تا اسلام را بشناسند و آنرا به ذیگران بیاموزند.اینها عالمان متخصصان دین اسلام وجانشینان پیامبر گرامی (ص)و امامان (ع) ودر زمان حاضر هستند وبه هر یک از انان مجتهد گفته میشود .یک انسان بالغ دختر یا پسر حتماُ باید در مسایل دینی آگاه باش ولازم است از یک مرجع جامغ الشرایط تقلید کند و و مسایل دینی خود را طبق دستور آن مرجع عمل نماید تا اعمالش در نزد خداوند قبول باشد.راستی آیا شما مرجع تقلید خود را انتخاب کرده اید

صابر بازدید : 8 چهارشنبه 09 بهمن 1392 نظرات (0)

اسلام، گرویدن به آیین آسمانی حضرت محمد صلّی اللّه علیه و آله را گویند که یکی از ادیان توحیدی و ابراهیمی است و از جامعیت خاصی نسبت به دیگر ادیان برخوردار است.
از این عنوان در بیشتر باب‌های فقهی مانند طهارت، صلات، زکات، صوم، حج، جهاد، تجارت، وصیّت، نکاح، نذر، کفّارات، صید و ذباحه، شفعه، احیاء موات، لقطه، حدود و قصاص سخن رفته است.
واژۀ اسلام افزون بر معنای یاد شده بر خود آیین و شریعت آسمانی آن حضرت نیز اطلاق شده است.

 

بقیه در ادامه ی مطلب

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    نظر شما درباره ی این سایت چیست؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 21
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 10
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 15
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 16
  • بازدید ماه : 16
  • بازدید سال : 156,303
  • بازدید کلی : 163,828